fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
fix bar
image
28
september

Kinderboekenweek 'En Toen'

  • 07 De Brug
  • 09 VSO De Kajuit
  • 08 VSO De Boeg
  • 06 De kleine Kapitein

Tijdens de Kinderboekenweek 2020 met als thema ‘En toen?’ gaan wij even terug in de tijd.

Met de vraag: ‘En toen?’ worden de kinderen van alle leeftijden nieuwsgierig gemaakt over de geschiedenis van onze wereld. Vanaf woensdag 30 september duiken wij onder andere in de wereld van de ridders en prinsessen, de Grieken en de Romeinen en de Prehistorie.

Aanstaande woensdag zal de opening van de Kinderboekenweek plaatsvinden. Hoe leuk is het om uw zoon en/of dochter dan als een personage uit de geschiedenis naar school te laten komen?!! Wie weet liggen er nog leuke verkleedkleren op zolder of ontwerpt u zelf iets met uw kind. Houd er alleen rekening mee dat uw kind er nog wel in kan bewegen want diezelfde dag zullen er verschillende oud Hollandse spellen gespeeld worden. De schooltijden blijven hetzelfde en ook zal er in de pauze gewoon eigen drinken en fruit genuttigd worden.

De Kinderboekenweek loopt door tot 9 oktober en elke klas zal zich tot een bepaald onderwerp uit de geschiedenis richten. De juf of meester van uw kind zal u hiervan op de hoogte brengen. Houd deze app goed in de gaten want er zal regelmatig iets geplaatst worden.
Wij kijken uit naar een leuke maar ook zeker een leerzame Kinderboekenweek! Mocht u nog leuke boeken en/of spullen hebben over dit thema dan mag dit altijd meegenomen worden.